PDA

View Full Version : Bulgarian Corner

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25

MILA_MILA
03-05-2009, 12:33 PM
Ама изобщо каква беше тая сцена? kob.E пиле шарено, на плейфиш герой ли се направи?! Хареса ли ти реакцията на модовете?? Изненадан ли си??

И от всичкото нагоре и линк към групата ни сложил. Боже....
Ела тук и ни отговори!

kob.E
03-05-2009, 12:40 PM
абе ей я се успокойте малко и го даваите по полека на кви се праите?? да не сте некви шефове??!?!? абс квото си искам ще поствам щом сте го сложили в гупата значи може и другите да го виждат.. се някой ви е виновен че нещо си е станало кат не ви харесва лефт и дел ае...
на 16 год са че видях някои че попита...
еее писна ми нафлоодихте ми сичко заради няква смотана картинка
не поствайте такиа неща поече кат неискате да ги виждат другите!

MILA_MILA
03-05-2009, 12:43 PM
Абе ей......май модовете са шефовете. Ние ги постваме тия неша в НАШАТА група за да ги видите ВИЕ, членовете а не в форума на ПЛЕЙФИШ да видят ВСИЧКИ, пиле шарено.

Защо ти беше да даваш линк към групата бре???

MILA_MILA
03-05-2009, 12:45 PM
И не отговори.....изненада ли те реакцията на модовете?

kob.E
03-05-2009, 12:45 PM
Абе ей......май модовете са шефовете. Ние ги постваме тия неша в НАШАТА група за да ги видите ВИЕ, членовете а не в форума на ПЛЕЙФИШ да видят ВСИЧКИ, пиле шарено.

Защо ти беше да даваш линк към групата бре???

ми ае лок на групата само за спец членове и си напраете правило или нешо такоа да не пускаме снимки и тнт в плейфиш

kob.E
03-05-2009, 12:46 PM
И не отговори.....изненада ли те реакцията на модовете?

и ква е реакцията на модовете??? че не сам забелязал?

didi4ka
03-05-2009, 12:47 PM
абе ей я се успокойте малко и го даваите по полека на кви се праите?? да не сте некви шефове??!?!? абс квото си искам ще поствам щом сте го сложили в гупата значи може и другите да го виждат.. се някой ви е виновен че нещо си е станало кат не ви харесва лефт и дел ае...
на 16 год са че видях някои че попита...
еее писна ми нафлоодихте ми сичко заради няква смотана картинка
не поствайте такиа неща поече кат неискате да ги виждат другите!

Ние сме ги постнали за БГ групата...ако искахме да ги показваме на вс ние щяхме да си ги постнем в форума..проброй до 10 преди да направиш нещо. Опитахме се да направим нещо за вас..не за нас, но ти и това не оценяваш. Всеки от нас тук се справя доста добре с играта...идеята беше да се помага на тези които са нови...и ти си бил нов и знаеш че е трудно в началото, ако няма кои да ти каже кое как става. Аз лично едвам събирах пари за да го нахраня, а за други неща не съм и помисляла...
Никои не ти се прави на шеф...просто оценявай труда на другите

didi4ka
03-05-2009, 12:49 PM
и ква е реакцията на модовете??? че не сам забелязал?

ами не видя ли поста на clementine.....и факта че ти затвориха темата мисля че беше достатъчно красноречив

MILA_MILA
03-05-2009, 12:50 PM
Ами тя групата е ''лок'' бе пиле шарено.....Явно за децата найстина трябва да се обясяват разни неща....ужас...

Не си забелязал,а? Я си погледни великата тема....и може и да забележиш....

ае....

Vivian D.M.
03-05-2009, 12:51 PM
kob.E ,izobshto ne me interesuva na kolko si godini,nito me interesuva realno kakvo si slojil po prostata prichina,che znam kak se e ozovalo v grupata ni. Samo edno shte ti kaja - moje da si mnogo "otvoren",men lichno nqma da me vpechatlish,no se opitvai da izpolzvash mozychnite si gynki po prednaznachenie drugiq pyt,zashtoto chujdencite ne sa kato nas,da priemat vsqko neshto,kakto sam vidq ot reakciite na nqkoi hora i samiq fakt,che sa ti zakljuchili temata. Ne znam dali si zabelqzal syshto,no grupata e private,ako nqkoi e iskal da spodelq s vsichki drugi hora,shteshe da q ostavi otvorena,tova seshtash li se syshto taka?

I za nakraq shte ti kaja,che vsichki tuk sme se sybrali,za da si pomagame,da sme vsichki bylgari zaedno,a ne da si pravim mizerii edin na drug,ako nqkoi ti se e obidil ili ti e napravil zabelejka,vmesto da se pravish na golemiq pich,pomisli si,che veroqtno e imal prichina i si pomisli kato bylgarin dali trqbva da ti puka za tezi hora tuk ,makar da ne gi poznavash lichno.

Ako me razberesh,ok,ako ne uspeesh,problema si e tvoi.

Jelaq ti kysmet s PS

MILA_MILA
03-05-2009, 12:54 PM
И не ми дръж тон, дете малко, щото заради това, че не мислиш, излезе че ние от БГ групата сме некви хакери и разпространяваме нелегално инфо най-нагло в официялния форум на плейфиш!!

Пак ли не разбра? Пак ли да ти обясня????

ае....

Vivian D.M.
03-05-2009, 12:55 PM
И не ми дръж тон, дете малко, щото заради това, че не мислиш, излезе че ние от БГ групата сме некви хакери и разпространяваме нелегално инфо най-нагло в официялния форум на плейфиш!!

ае....

samo nema mi govorish na AE :D da ne te baMna :woot:

kob.E
03-05-2009, 01:01 PM

ае....

тон ще си даржа абс какъвто поискам щото не сте ми никви и тва е само игра не ме инт мене ВИЕ щом групата е ВАША кви сте излезнали и кво сте распрострянявали!! като не ви харесва да постват нещата тука не ги постваите в групата щото ги има мн кат мет дето си гледат инфо във феис-а и постват тук за да покажат и на другите след като инфото е нелегално и тнт както вие казвате тогава защо го поствате... ае следващия пат като искате си ги пращайте на лични тия картинки не само да ми праите скандали тука и да ми се праите на велики
и тия пиле шарено и дете малко на сина/дащеря ти не на мене щото нито се знаеме нито нищо ;)

АЕ.........

MILA_MILA
03-05-2009, 01:01 PM
Така или иначе Кобби вече ще трябва да си намира ''картинки'' от друго място....и ще чакам с нетърпение следващите му теми с новини за новите неща съпроводени с ръкопляскания и бурни, радостни реакции на модовете!!!

Това е чудесно....

MILA_MILA
03-05-2009, 01:04 PM
Абе човек.....тука хората не постват такива неща!!!??? Постват се снимки от стадиона на новите неща итн.....лелелел!!

Фейсбук групите не са на ПЛЕЙФИШ?!? Правиш ли разлика???

Защо иначе мислиш, че ти ги изтриха???

kob.E
03-05-2009, 01:08 PM
Така или иначе Кобби вече ще трябва да си намира ''картинки'' от друго място....и ще чакам с нетърпение следващите му теми с новини за новите неща съпроводени с ръкопляскания и бурни, радостни реакции на модовете!!!

Това е чудесно....

Абе човек.....тука хората не постват такива неща!!!??? Постват се снимки от стадиона на новите неща итн.....лелелел!!

Фейсбук групите не са на ПЛЕЙФИШ?!? Правиш ли разлика???

Защо иначе мислиш, че ти ги изтриха???

ma ne me int na koi sa i kvo sa kato sam vidql snimkata moga da si q postna kadeto i kakto si iskam.. i vie sprete da se praite na nqkvi mnogo veliki tva e igra!!!

otidete da se pregledatq nqkade tva ne e normalno za golemi vuzrastni hora da praat takia problemi i to za nqkva si igra v neta!! aide malko lichniq jivot si opravete
i da ti kaja chestno ne me int ot kade she si zimam infoto za kvoto i da bilo.. a i tva ne e vash problem

AE........

didi4ka
03-05-2009, 01:08 PM
Моля ви вс това да бъде прекратено....вече съм с предупреждение...нека няма други след мен...
Дадоха ни урок......
Мила спокойно...важното е че няма последствия.
Нека спора бъде прекрате.....наистина много ви моля...мн е възможно да четат вс което пишем и правим

Vivian D.M.
03-05-2009, 01:11 PM
kob.E ..... da ne mislish,che sme znaeli,che e nelegalno da kopirame snimka ot druga tema i da q slojim tam?

Zashto sme q slojili? Teb ne ti li beshe interesno da q vidish? Veroqtno ne,izobshto ne te e interesuvalo,zatova chak i tema tuk si pusnal... pravish li razlika mejdu zatvorena grupa i playfish forum..izobshto nqkakvi nachenki na logichesko mislene imash li?

Mnogo se radvam,che ne se poznavame,az takiva kato teb v realniq jivot ne gi zabelqzvam,gubqt mi ot cennoto vreme, no e hubavo da se izvinish na didi4ka za nepriqtnostite,koito i dokara,zashtoto ima warning ot playfish teama zaradi tvoqta glupost i syshto taka tq s nishto ne e vinovna za tazi snimka,koqto ne znam chetesh li,no e vzeta ot druga tema tuk v playfish foruma. Ako ne chetesh ili imash problemi i sys zrenieto ,znaesh kakvo da pravish.

Nikoi ne ti e shef,no tiq lafove si gi polzvai tam v tvoqta si sreda,sredno inteligentniq chovek znae kyde kak da se dyrji,ama qvno tozi urok v uchilishte oshte ne ste go vzeli :D

MILA_MILA
03-05-2009, 01:12 PM
Абе, пиле шарено, аре тогава кажи ми......защо като нон - стоп си поствал такова инфо (?!?!?!) ти изтриха само това??

Загадка - закачка!

Опа! Я! Още една ''реакция'' на модовете.....каква изненада! Всеки път като постваш такова инфо ли е така бе Коби???

MILA_MILA
03-05-2009, 01:13 PM
Ами нека четат....така става още по-ясно кой е ''мозъка'' тук...

MILA_MILA
03-05-2009, 01:24 PM
kob.E зацепваш ли сега какво стана?

Извини се на Дидичка, макар че очаквам да не пишат само на нея....и също така пиши на мода да обясниш, че ние не сме некви хакери а че сме намерили картинката из интернет и че ти си решил да си я постнал сам и си СГРЕШИЛ.

Не збравяй също, да им споменеш на модовете, че имат някви лични проблеми и че са за лечение...щом така реагират и ти трият картинките...амаха....

kob.E
03-05-2009, 01:27 PM
Ами нека четат....така става още по-ясно кой е ''мозъка'' тук...

Абе, пиле шарено, аре тогава кажи ми......защо като нон - стоп си поствал такова инфо (?!?!?!) ти изтриха само това??

Загадка - закачка!

Опа! Я! Ище една ''реакция'' на модовете.....каква изненада! Всеки път като постваш такова инфо ли е така бе Коби???
olele q procheti vnimatelno kvo sam napisa.. nikade ne sam kazal che sam postval takova info ....
kob.E ..... da ne mislish,che sme znaeli,che e nelegalno da kopirame snimka ot druga tema i da q slojim tam?

Zashto sme q slojili? Teb ne ti li beshe interesno da q vidish? Veroqtno ne,izobshto ne te e interesuvalo,zatova chak i tema tuk si pusnal... pravish li razlika mejdu zatvorena grupa i playfish forum..izobshto nqkakvi nachenki na logichesko mislene imash li?

Mnogo se radvam,che ne se poznavame,az takiva kato teb v realniq jivot ne gi zabelqzvam,gubqt mi ot cennoto vreme, no e hubavo da se izvinish na didi4ka za nepriqtnostite,koito i dokara,zashtoto ima warning ot playfish teama zaradi tvoqta glupost i syshto taka tq s nishto ne e vinovna za tazi snimka,koqto ne znam chetesh li,no e vzeta ot druga tema tuk v playfish foruma. Ako ne chetesh ili imash problemi i sys zrenieto ,znaesh kakvo da pravish.

Nikoi ne ti e shef,no tiq lafove si gi polzvai tam v tvoqta si sreda,sredno inteligentniq chovek znae kyde kak da se dyrji,ama qvno tozi urok v uchilishte oshte ne ste go vzeli :D
ne me int ot kade e vzeta shtoto nqkoi mi pisa na PM che e ot nekva si programa abe vobshte ne mi puka opraaite se
nema na nikoi da se izvinqvai za nishto ne sam vi vinoven
i ne mi govori za "realniq" si jivot shtoto kato se palish i mi pishes takia prostotii pak mi pokazvash che nqmash takf..
i tochno shtoto me interesuvashe iskah i drugite da q vidat..

kob.E
03-05-2009, 01:29 PM
kob.E зацепваш ли сега какво стана?

Извини се на Дидичка, макар че очаквам да не пишат само на нея....и също така пиши на мода да обясниш, че ние не сме некви хакери а че сме намерили картинката из интернет и че ти си решил да си я постнал сам и си СГРЕШИЛ.

Не збравяй също, да им споменеш на модовете, че имат някви лични проблеми и че са за лечение...щом така реагират и ти трият картинките...амаха....

hahahahaha ot kuv zor she pisha az na modovete i she se izvinqvam na nqkoi..
az na moda sam pisal kvoto trqq ... ;]

kob.E
03-05-2009, 01:30 PM
ae nqqm vreme za poveche prostotii da se zanimavam s zaribeni hora kato vas.. iam si lichen jivot nemoga samo za PS da mislq..

MILA_MILA
03-05-2009, 01:35 PM
Чупката детенце.....

Vivian D.M.
03-05-2009, 01:36 PM
Ne mi se obqsnqvai koi kolko lichen jivot ima,ti ne si nikoi da mi pravish statistiki na baza vyobrajenie. I nedei da imash takova golqmo samochuvstvie,ne si struvash da se palq zaradi teb,ama ne mislq sega da sqdam da ti dokazvam kakvoto i da bilo,ne si mi interesen.

Vidqhme ti kapaciteta,aide bqgai sega da rabotish po vyprosa s lichniq ti jivot,vyzpitanieto,kulturata i nai-veche mislovniq proces. I se postarai,che she se izpitvame posle.

Mdam i nie te "obichame". ----> ot zaribenite (mnogo si bukvalen mr. real life ,trudno stigash do syshtnostta i smisyla na dumite)

Vivian D.M.
03-05-2009, 01:36 PM
I za otvorkoto http://forum.playfish.com/showthread.php?p=10355522&highlight=patrick#post10355522 ot kyde e vzeta kartinkata

kob.E
03-05-2009, 01:39 PM
Ne mi se obqsnqvai koi kolko lichen jivot ima,ti ne si nikoi da mi pravish statistiki na baza vyobrajenie. I nedei da imash takova golqmo samochuvstvie,ne si struvash da se palq zaradi teb,ama ne mislq sega da sqdam da ti dokazvam kakvoto i da bilo,ne si mi interesen.

Vidqhme ti kapaciteta,aide bqgai sega da rabotish po vyprosa s lichniq ti jivot,vyzpitanieto,kulturata i nai-veche mislovniq proces. I se postarai,che she se izpitvame posle.

Mdam i nie te "obichame". ----> ot zaribenite (mnogo si bukvalen mr. real life ,trudno stigash do syshtnostta i smisyla na dumite)
q go davai po poleka.. sama pokazvash che nqmash lichen jivot mai prekalqvash s tva PS... pogledni se na kolko si i kvo praish po cql den pred kompa.. kato nqma da se zanimavash s mene shto prodauljavash da pishesh we "golqmata" ;]
Чупката детенце.....
q zemi se uspokoi malko pa ti...

MILA_MILA
03-05-2009, 01:41 PM
Чупката....

kob.E
03-05-2009, 01:43 PM
Чупката....

chupkata mila moq tiq da gi raspraash na decata si ne na mene ;]
posle az sam s malkoto mozuk ;] kk ludi ste ei ;)

MILA_MILA
03-05-2009, 01:45 PM
Гудбай..............

kob.E
03-05-2009, 01:49 PM
Гудбай..............

yea praish se na zabavana mai ti svarshia dumichkite ae otivai se zanimaa6 pak s "pet4eto" ti ;]

vika mu se MARSH!~

Vivian D.M.
03-05-2009, 01:52 PM
q go davai po poleka.. sama pokazvash che nqmash lichen jivot mai prekalqvash s tva PS... pogledni se na kolko si i kvo praish po cql den pred kompa.. kato nqma da se zanimavash s mene shto prodauljavash da pishesh we "golqmata" ;]

q zemi se uspokoi malko pa ti...

na kolko sym be mr.vsichko znam i kakvo pravq cql den pred pc?

Mnogo mi e interesno ot kyde si tolkova zapoznat.pyk i koi si ti da mi dyrjish smetka kyde kolko stoq i dali si imam lichen jivot,dali shte pisha ili nqma,da ti pratq myja mi osven,za da te zapoznaq s lichniq mi jivot. Aide bqgai veche,che samo gluposti govorish,kato porastnesh umstveno,pak ela da si govorim,no sega tochno ne mislq,che ima kakvo da mi kajesh.Osven,che sigurno si nqkoi ot tiq,deto zad pc mnogo znaqt,ama na jivo qko spichat. Obzalagam se,che si ot tezi :D

Pyk i shte ti pisha,zabavlqvash me,iskreno se smeq,dnes mi pripovdigna nastroenieto

MILA_MILA
03-05-2009, 01:56 PM
Омф, лапето е още тук.....

Vivian D.M.
03-05-2009, 01:58 PM
Омф, лапето е още тук.....

mai i to nqma lichen jivot :D hahaha

samo deto nego v tqh go chaka pak dobroto staro pc :rolleyes:

sega e zaet da chetka petove,da mu dadem vreme ,za da ni zalee s nova vylna ostroumiq i psihologicheski portreti :D

MILA_MILA
03-05-2009, 02:01 PM
The mouse also dropped the following loot:
1 birthday gift.

Вас ис дас?? Кво да го правя този подарък????

Vivian D.M.
03-05-2009, 02:03 PM
The mouse also dropped the following loot:
1 birthday gift.

Вас ис дас?? Кво да го правя този подарък????

na rojdenniq den na MH shte mogat da se otvarqt,predpolagam shte davat pari i sb+ za nagrada,dokolkoto razbrah ot Vasil,rojdenniq im den e na 7,sigurno togava shte moje

MILA_MILA
03-05-2009, 02:06 PM
Ааааа ясно!! ОК! Ами вече имам 2 нормални и един супер подарък! Кво ли ще са....ша видим!

MILA_MILA
03-05-2009, 02:10 PM
Ако са СБ ти ги давам....ама пари няма да откажа ахахахах!!! Хич даже...

Vivian D.M.
03-05-2009, 02:10 PM
Az mislq za nova godina poluchih edin,no ne pomnq kakvo beshe :/

Az vi ostavqm i otivam da se opravqm,che sled malko trqbva da izlizam i myja mi shte nervi,che pak se opravqm 100 chasa :D

kob.E mnogo shte mi lipsva,ama nqma kak,kato se pribera,specialno shte go udostoq s vnimanie i pochit,che mi e noviq idol ;)

MILA_MILA
03-05-2009, 02:18 PM
И аз винаги се оправям по 100 часа а моя за 5 мин бахахахаххахахахаххаха!!! До скоро Вив.....

Кобиту търси хот нюз из нета да постне утре да му ги изтрият пак...теа тъпи модератори хъхъхъххъ :d

Nasya90
03-05-2009, 02:35 PM
Това момченце ми е доста интересно ... Самият му начин на говорене и наглостта с която разговаряше с вас ... От тук нататък ще ми е интересно от къде ще си взима горещите новини ... Успех пубер :)

MILA_MILA
03-05-2009, 02:55 PM
Драсте Насяяяяя!!

Ти всъщност цъкаш ли ги мишките и духовете :) ?????????

Kosta Kitty
03-05-2009, 02:56 PM
mhmm, kakva drama izpusnah??

Kosta Kitty
03-05-2009, 02:58 PM
btw tyrsq si cast iron stove i royal cabinet na prilichni ceni, mojete li da me nasochite kym koi forum e nai-dobre da gledam?

MILA_MILA
03-05-2009, 03:09 PM
Изпусна,че заради бебе Коби, Диди е с предупреждение....

Не се ли пробва тук??? Пусни тема че си търсиш....и може да изпадне някоя оферта!!! Иначе аз тия дни изобщо не съм се занимавала с търговия.... :)

MILA_MILA
03-05-2009, 03:10 PM
Ти Коста си голяма любов с тая печка а?? хехехех....

MILA_MILA
03-05-2009, 03:16 PM
Айде отивам да правя малко спорт и да чета! До довечера и Коста кажи дали си намерил айрън стоув после!!! Успех хехех!!!

Nasya90
03-05-2009, 03:19 PM
Драсте Насяяяяя!!

Ти всъщност цъкаш ли ги мишките и духовете :) ?????????

Духчетата ги цъкам когато се сетя .. Ама с мишките ен се разбираме и ги зарязах :)

Kosta Kitty
03-05-2009, 03:20 PM
mnogo mi e legnala na syrceto, kato prodadoh onazi, deto Viv mi q dade, syrceto me zabolq... no si spazih obeshtanieto
kakvo preduprejdenie? za kakvo? ****

Kosta Kitty
03-05-2009, 03:22 PM
Духчетата ги цъкам когато се сетя .. Ама с мишките ен се разбираме и ги зарязах :)

az sym po absoliutno syshtiq nachin

Nasya90
03-05-2009, 03:34 PM
Духчетата са ми по интересни ... Те са големи алкохолици (като мен ) ... Шегичка де :d

ZaknazaaR
03-05-2009, 03:59 PM
Изпуснах и аз шанса да си поговоря с пишлемето с многото риъл лайф :) Тюх да му се невиди, отивам да си четкам пета, че и аз обичам по цял ден пред компютъра да седя :)

Gabbiey
03-05-2009, 04:08 PM
Здравейтееее! :))
Има толкова много български traders, а може ли някой да ми каже къде мога да видя кой какво предлага!? Във форума на Плейфиш цените за адски високи! :((

top4e
03-05-2009, 04:18 PM
Мдаааааааам позабавлявахте се без нас.Тцтцтцттцтц как не ви е срам бе :) Що не ни изчакахте и нас ? :) Момченцето е още много далеч от истината,пък за отговорност да не говорим.Интересно на какво се учи в неговия реален живот :)
Сега вече модовете никога няма да допуснат да има Български под форум.Жалко.

Nasya90
03-05-2009, 04:26 PM
Топче така е, както казах подадеш му пръст то ти грабва цялата ръка ... Че е и наблагодарен Пубера ;)

top4e
03-05-2009, 04:41 PM
Нещо ново при вас?
Аз да се похвяля -вече си имам слонче благодарение на....А познайте де :) Печели пак -Вивиан :)
Искам да си променя подписа а не ми се получава нещо...
А на зъболекар да се ходи е гадно да знаете!

Nasya90
03-05-2009, 04:48 PM
Топче и аз от вчера си имам слонче ... бая рефреш падна но си го намерих ;)
Аааа за зъболекаря съм напълно съгласна ... :d

infetka
03-05-2009, 04:52 PM
top4eeeeee taq banica i boza det si gi postnala haha golqm smeh toq music idol

no banizata ti ne e dostatu4no maznaaaaaaaaaaaa

cunki na vsi4ki

Kosta Kitty
03-05-2009, 04:54 PM
3 dni refreshvah za sloncho...

pone prodadoh vsichkite pet scrolls, koito mi se padnaha, sega tyrsq royal cabinet, vijte kakva e nai-dobrata realna oferta, na koqto popadnah:

Originally Posted by Allcor View Post
so here's my offer:
my royal cabinet for:

2jukes
elephant
piggy/ or old toaster
+could you buy elegant clock from luxury store?

inache mi se napylni kutiqta ot scammer-i... ne znam kakvo stava hich ne e za tyrguvane- 2 jukes+ elephant, but send me first- tova na private...

Nasya90
03-05-2009, 04:57 PM
Коста от 2 седмици нещата в трейда са просто ужасни ... едно момче си продаде почти пълната колекция от играчки за 4 jukes ... Просто незнам какво да кажа

Kosta Kitty
03-05-2009, 05:02 PM
da de, ma imenno na tozi fon, mislq, che malko skypichko mu vzima na toq royal cabinet
2 jukes
elephant
toaster, koeto si e rare otvsqkyde
i item za 7000

didi4ka
03-05-2009, 05:08 PM
Ми на които е изтървал да ви кажа че съм с предупреждение за бан ...хаха...мн смях ...всъщност днес не ми беше смешно, даже мн се изнервих...ама като се поразходих, добре се получи и сега ми е мн забавно :)
Коста успех с печката и кабинета...ако видя нещо ще свиркам :)

Kosta Kitty
03-05-2009, 05:10 PM
gushhh* didichka za uteha, ma za kakyv ban stava vypros?

didi4ka
03-05-2009, 05:23 PM
gushhh* didichka za uteha, ma za kakyv ban stava vypros?

мерсии...гуш и на теб :p
абе тука едно дете ме вкара в едни разправии и изнерви всички..та модераторите ме предупредиха..хаха..забрави....всичко свърши вече :)

MILA_MILA
03-05-2009, 05:27 PM
Мдаааа бебе Коби накисна кака Дидичка!! Ц...ц..ц..

Ще следя с нетърпение кариерата на Кобиту и новинарските му рубрики! Само дано да пристигам на време за тях.....че нещо бързо му ги трият гадовете! http://s4.rimg.info/c17cc7afbfc070937e192d639b52e1aa.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.58339.html)

MILA_MILA
03-05-2009, 05:37 PM
Някой друг хващал ли е Birthday mouse???

Nasya90
03-05-2009, 05:48 PM
Коста според мен е доста... Но ти решаваш :)

MILA_MILA
03-05-2009, 05:54 PM
Отивам да домакинствам хахахахах!!! Хора кажете кво е тва за Мюзик Айдъл бе?? Дайте да се посмеем и ние??? Траете си....

До скороооо

MILA_MILA
03-05-2009, 05:58 PM
И все пак....защо изведнъж ''трейдинг'' стана ''фейсбук''????

Nasya90
03-05-2009, 06:02 PM
Мила всеки ден в 8 БТВ докато все още има кастинги ... пада голям смях ... ама голямммм

Аааа за трейда от 2 седмици тук всичко е се променя ей така :)

Kosta Kitty
03-05-2009, 06:13 PM
mda, nqma da se syglasq, kolkoto i da go iskam toq royal cabinet...

Nasya90
03-05-2009, 06:16 PM
Коста гледай редовно в трейда все има някой дето продават или много ниско или поне изгодно .. Ако засека нещо ще ти кажа :)

didi4ka
03-05-2009, 06:22 PM
Мила аз я хванах тая мишка днес и два подарака ми остави ама не мога да ги отворя :(
а какво е станало в Мюзик айдъл че и аз незнам?!?!?

Nasya90
03-05-2009, 06:24 PM
Дидичка гледаме го и се смеем на кандидат Айдълите ... и си коментираме тука :d

Vivian D.M.
03-05-2009, 06:31 PM
abe ne go baraite kobito,toi ima problemi,nqma pari za Garnier,nali znaete v pubera s nqkoi kakvo se sluchva,ne e lesno,bydete malko po-seriozni i systradatelni. Sram nqmate.

Kosta - mai imam i dvete ,ama pri myja mi,trqbva posle da mu kaja da vlezne i da vidi.ako ne ti e speshno,izchakai,za da proverq.

No REAL Life,let's chetkame petove,che dnes kobi taka me omaq,che nqmah vreme za visit,sega se pribiram i shte hvashtam chetkata ,che.... nema pari.moq pet she go izbiqt i nego hormonite i togava veche ne znam...

Nasya90
03-05-2009, 06:42 PM
Аааа Таня как може така .. Аз съм си послушна цял дне на пц-то ... Четка,търкам ... Така е No REAL Life :D :D :D

Vivian D.M.
03-05-2009, 07:00 PM
Sramuvam se,dryznah da imam real life i chak i izleznah,vmesto da napravq pari,da kupq ps itemi,da gi prodam,da kupq podaryk na Kobi,a az kakvo.... egoistichno si izleznah,obeshtavam nai-tyrjestveno,che nqma da mrydna ot pc,dokato ne sybera pari,za da mu pratq podaryka sys speedy ili DHL do sofia,pyk ako trqbva,pak shte trqbva da sygresha i da palna kolata do sofia (moje i s kolelo :D )

MILA_MILA
03-05-2009, 07:06 PM
Кобиту го гледам виси и той на форумъ обикаля разни теми.....Коби....ай излез малко на въздух бе!!! Кво е тва???

plamsky
03-05-2009, 07:10 PM
Zdravejte, sega 4eta i ne moga da povyarvam 4e e vuzmojno da ima tolkova nagli i bezmozy4ni hora kato Kob.e...........neosuznata naglost i o6te po neosuznata typota da postva vyv foruma ne6to koeto e pusnato za opredelen kryg ot hora.... taka se zaradvah na snimkata s novinkite i blagodarja na Mila i Didi i Tanja 4e se grijat za na6ata BG ob6tnost tuk..... ne podozirah 4e tova dobro delo e bilo nakazano zaradi edin neosuznat 4ovek....

plamsky
03-05-2009, 07:13 PM
da de, ma imenno na tozi fon, mislq, che malko skypichko mu vzima na toq royal cabinet
2 jukes
elephant
toaster, koeto si e rare otvsqkyde
i item za 7000

Kosta, az imam Royal cabinet kojto ne mi pasva na minimalisti4niya:) interior taka 4e moga da ti go prodam za kolkoto kajesh....

ZaknazaaR
03-05-2009, 07:16 PM
Някой друг хващал ли е Birthday mouse???

И аз хванах такава, Вив беше писала, че най-вероятно тези ще могат да се отварят на РД-то на МХ :)

Отивам да домакинствам хахахахах!!! Хора кажете кво е тва за Мюзик Айдъл бе?? Дайте да се посмеем и ние??? Траете си....

До скороооо

http://vbox7.com/search/?vbox_q=music+idol&ord=date :)

И все пак....защо изведнъж ''трейдинг'' стана ''фейсбук''????

Предполагам, че искат да направят отделни подфоруми за трейдове, състезания и тн. за фейсбук и май спейс и за това :)

MILA_MILA
03-05-2009, 07:24 PM
Оооо Пламски и ти ли тука бе??? Пффффф......кви хора сте вие??? Айде марш в реалния живот....http://s6.rimg.info/ca77b435d9aa5442974de1ef701a6274.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.73302.html)

Иначе Кобиту си търси бамбукчета?? Накой да има да му дадем??? За къщичката на пета му е....не за друго...

(Почвам да ставам зла с детето! Хъхъххъхъхъ)

MILA_MILA
03-05-2009, 07:26 PM
Еми....защо да разделят фейс и май спейс??? http://s16.rimg.info/027c0f9c711f181ba8d3b6c76393f589.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.128660.html) Както и да е......

plamsky
03-05-2009, 07:26 PM
Оооо Пламски и ти ли тука бе??? Пффффф......кви хора сте вие??? Айде марш в реалния живот....http://s6.rimg.info/ca77b435d9aa5442974de1ef701a6274.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.73302.html)

Иначе Кобиту си търси бамбукчета?? Накой да има да му дадем??? За къщичката на пета му е....не за друго...

(Почвам да ставам зла с детето! Хъхъххъхъхъ)

s tova dete da si zul e laskatelstvo

MILA_MILA
03-05-2009, 07:27 PM
При мишките отидох в планината!!! Некви съвети?? Ххихихии??

Kosta Kitty
03-05-2009, 07:34 PM
plamsky, mnogo dobre kazano, nie trqbva samo da sme blagodarni na takiva hora kato Viv, Mila i didi-to - te pravqt forum-a takyv kakyvto e za nas... inache i az gi izchetoh tezi gluposti... "just ignore him"

Kosta Kitty
03-05-2009, 07:45 PM
Kosta, az imam Royal cabinet kojto ne mi pasva na minimalisti4niya:) interior taka 4e moga da ti go prodam za kolkoto kajesh....

imam ostanali 3 jukes bez tozi koito mi krasi 1vata staq, prodadoh nqkoi, taka che imam i malko nad 9000 cash ostanali, v sandyka imam ostanali extra vsichko na vsichko cherno djacuzi i king size fridge, kakto i vault door

MILA_MILA
03-05-2009, 07:47 PM
Леле! Успя ли да му разкодираш писанията??? То трябва с преводач..... ''hdauhd hdgsgfhgf iudufid'' http://s16.rimg.info/027c0f9c711f181ba8d3b6c76393f589.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.128660.html)

Kosta Kitty
03-05-2009, 07:48 PM
imam i bqlo djacuzi, pardon...

Kosta Kitty
03-05-2009, 07:49 PM
Леле! Успя ли да му разкодираш писанията??? То трябва с преводач..... ''hdauhd hdgsgfhgf iudufid'' http://s16.rimg.info/027c0f9c711f181ba8d3b6c76393f589.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.128660.html)

zor vidqh... hich da ne e, a i btw s moqta neprekysnata treska... utre shte se hodi na lekar, ne otivat na dobre neshtata, dano ne sym napravil pnevmonia

MILA_MILA
03-05-2009, 07:49 PM
Аз пък този роял кабинет не ми допада нещо....и не ми е попадал изобщо....сори!

Kosta Kitty
03-05-2009, 07:51 PM
Аз пък този роял кабинет не ми допада нещо....и не ми е попадал изобщо....сори!

e, nishto de... ne te karam da go haresvash :P men si mi dopada

MILA_MILA
03-05-2009, 07:52 PM
Ех,лошо, че си още болен! Ххмхмх......и аз така се бях разболяла за много дълго миналата година http://s4.rimg.info/92e7a238ad793a58610d198b8d38c3b1.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.52062.html)

Kosta Kitty
03-05-2009, 07:53 PM
az veche svyrshvam edna opakovka antibiotic i nikakvo podobrenie, predi tova nqkolko dni bqh na Coldrex i dr.

plamsky
03-05-2009, 07:55 PM
imam ostanali 3 jukes bez tozi koito mi krasi 1vata staq, prodadoh nqkoi, taka che imam i malko nad 9000 cash ostanali, v sandyka imam ostanali extra vsichko na vsichko cherno djacuzi i king size fridge, kakto i vault door

izpratih cabinet-a! da si go polzva Kitty sys zdrave!

plamsky
03-05-2009, 08:05 PM
iskam da popitam nyakoy ot vas ima6e li problem s PS kym 2 dnes sledobed - pone 3-4 puti ne mojah da vlezna i mi izliza6e obrazut na KMETO da me informira che connection cannot be established.... i tova stava6e dokato turguvah s edin ot Honk Kong na koyto napravo mu svalih kojata :))))) Nay obi4am turgoviyata s individi ot dale4niya iztok - lesno kupuvat na ceni po-blizki do dobroto staro vreme kogato 1 monster couch struva6e 25 jukes.

MILA_MILA
03-05-2009, 08:07 PM
Хахахха! Колко зло звучи!! Свалил му бил кожата бахахха!!

Иначе и аз имах проблеми!!! не ми се зареждаше ПС а мисля, че и Топче се оплакваше.....

Kosta Kitty
03-05-2009, 08:10 PM
az syshto ima problemi, mnogo blagodarq za cabinet-a, pratih 2 juke-a kogato imam vyzmojnost shte pratq i poveche, blagodarq za shtedrostta

plamsky
03-05-2009, 08:11 PM
Хахахха! Колко зло звучи!! Свалил му бил кожата бахахха!!

Иначе и аз имах проблеми!!! не ми се зареждаше ПС а мисля, че и Топче се оплакваше.....

kak ti se struva na dne6ni dni da prodade6 3 cobwebs za 33 lips???

Kosta Kitty
03-05-2009, 08:12 PM

struva mi se WOW, dai da mu prodam i moq :D

MILA_MILA
03-05-2009, 08:13 PM

http://s5.rimg.info/94a44f03e1c96e7af9f568d68e4243bc.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.68630.html)

Хехехех!!! Радвам се за теб! Какво да кажа!!!

plamsky
03-05-2009, 08:14 PM
az syshto ima problemi, mnogo blagodarq za cabinet-a, pratih 2 juke-a kogato imam vyzmojnost shte pratq i poveche, blagodarq za shtedrostta

dnes byah tolkova gaden tyrgovec kojoder s individa ot Hong Kong 4e imam podrebnost da byda pone malko dobyr v kraya na denya

plamsky
03-05-2009, 08:20 PM
Hong Kong-ut sega e napulno bankrutiral za6toto vsi4kite mu lips pristignaha v moya chest - ob6to 74 broya - za 3 cobwebs, 1 witch hat, 1 skeleton shirt + 1 crazy jack-o-lantern... A mu trybvat o6te ne6ta - 6te vi kaja kato subere otnovo sredstva 4e da se vidim vsi4ki s pari ..... Sega mi stava napravo jal za tozi 4ovek, no ako ne se osuznae i produljava da kupuva taka skupo nyama da imam drug izbor osven da prodavam

http://www.animated-gifs.eu/emoticons-creatures/0017.gif

MILA_MILA
03-05-2009, 08:25 PM
Леле Пламски хахаххаха!!!! Как говориш за ''жертвата си'' хахах http://s6.rimg.info/fa0729ec628635c7f594c6ebbbbf62bc.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.73304.html)

Щом има човека, да дава! Жив и здрав! Да ни радва тука.....че с тая КРИЗА хахахха!!! Увиснахме хахаха!!

Kosta Kitty
03-05-2009, 08:29 PM
preredih si malko kyshtata, shte umra ot kef kato go gledam toq royal cabinet

plamsky
03-05-2009, 08:31 PM
Леле Пламски хахаххаха!!!! Как говориш за ''жертвата си'' хахах http://s6.rimg.info/fa0729ec628635c7f594c6ebbbbf62bc.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.73304.html)

Щом има човека, да дава! Жив и здрав! Да ни радва тука.....че с тая КРИЗА хахахха!!! Увиснахме хахаха!!

Toy 4ovekut nakraya kaza 4e e super dovolen ot dobrata tyrgoviya i 4e nepremenno 6te se obyrne kym men, no ne go znam kakvo 6te poiska i 6te go imame li....no 6te signaliziram vednaga 6tom se aktivira otnovo... S udovolstvie shte napravya transfer na BLAGOSUSTOYANIE ot HK kum BG

Kosta Kitty
03-05-2009, 08:32 PM
haha, da jivee mejdunarodnata tyrgoviq...

az sym mnogo dovolen ot neq, makar da mi e malko neudobno za 2 juke-s, neshto da ti kupq oshte, Plamene

plamsky
03-05-2009, 08:35 PM
haha, da jivee mejdunarodnata tyrgoviq...

az sym mnogo dovolen ot neq, makar da mi e malko neudobno za 2 juke-s, neshto da ti kupq oshte, Plamene

ne se se6tam za ne6to koeto da iskam, ne se 4uvstvay dlujen, naistina

MILA_MILA
03-05-2009, 08:40 PM
Бахахах!! Забавно!!! http://s.rimg.info/2de4a6d1ac9c26f542964a1267b2f29c.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.13022.html) Международна търговия хъхъхъх.....И на мен доста ми допада като цяло....но тия дни съм се кротнала!!! Нищо не търся....нищо нямам за продан! (май подсъзнателно се надявам на предишните цени) хъхъхъъх! Абе не ми е мерак да търгувам нещо... Карам я на джуковете от последните трейдове от преди спада.....само че, те скоро ще се стопят....та ше видим?!?! Каква ще е съдбата на обгрижения ми, глезен пет...

Ама ги цъкам другите игри пък ша видим...Иначе тия дни въртях доста джукове с една приятелка, та доста точки направих! Искам още стаи....

plamsky
03-05-2009, 08:46 PM
Бахахах!! Забавно!!! http://s.rimg.info/2de4a6d1ac9c26f542964a1267b2f29c.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.13022.html) Международна търговия хъхъхъх.....И на мен доста ми допада като цяло....но тия дни съм се кротнала!!! Нищо не търся....нищо нямам за продан! (май подсъзнателно се надявам на предишните цени) хъхъхъъх! Абе не ми е мерак да търгувам нещо... Карам я на джуковете от последните трейдове от преди спада.....само че, те скоро ще се стопят....та ше видим?!?! Каква ще е съдбата на обгрижения ми, глезен пет...

Ама ги цъкам другите игри пък ша видим...Иначе тия дни въртях доста джукове с една приятелка, та доста точки направих! Искам още стаи....

....................................

MILA_MILA
03-05-2009, 08:57 PM
Мне....как се ''автоматизира''?!?!? http://s16.rimg.info/027c0f9c711f181ba8d3b6c76393f589.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.128660.html)

Mamun
03-05-2009, 09:29 PM
btw tyrsq si cast iron stove i royal cabinet na prilichni ceni, mojete li da me nasochite kym koi forum e nai-dobre da gledam?

Aз го имам това, подарък ми е от Таня, но не мога да му намеря място в къщата. Може да го сменим за друг рядък предмет.

Btw аз имам доста джукес/липс на склад, тъй че ако някой види изгодна сделка - нека свирка. Аз за съжаление нямам време да следя трейда

MILA_MILA
03-05-2009, 09:34 PM
Драсти Мамун хъхъъх!

Гледам, че ме е аднал някакъм Маймун Маймунски (сериозно) та в първия момент реших, че е твой акаунт!?!?!??! Бахахаха

MILA_MILA
03-05-2009, 09:35 PM
Ти ли си??????? Агхахахха

MILA_MILA
03-05-2009, 09:36 PM
Ох приятелчета, лягам!!!!!

Утре пак ще наминааааааа!!!

Лекаааа вииииии

Mamun
03-05-2009, 09:37 PM
Драсти Мамун хъхъъх!

Гледам, че ме е аднал някакъм Маймун Маймунски (сериозно) та в първия момент реших, че е твой акаунт!?!?!??! Бахахаха

Мой мой :)

top4e
03-05-2009, 09:39 PM
http://prikachi.com/users/princska/1034d.gif

top4e
03-05-2009, 09:45 PM
http://i284.photobucket.com/albums/ll21/cassywasssy/Dance-3.gifhttp://i284.photobucket.com/albums/ll21/cassywasssy/Dance-3.gifhttp://i284.photobucket.com/albums/ll21/cassywasssy/Dance-3.gif

Денс парти :rolleyes:

Kosta Kitty
03-05-2009, 10:07 PM
OMG, do I see dancing koalas or is it my medicines

didi4ka
03-05-2009, 10:07 PM
Аааааа вие тук ли сте билиии...и аз се чудя какво става ..хаха
Топче много яко :) мн ме забавляват хихихи
Пламски браво за сделките...аз скоро не съм търгувала и нещо трейда ми стана мн далечен а имам един слон на сестра ми да продавам че от 4 дена ме врънка...

didi4ka
03-05-2009, 10:08 PM
OMG, do I see dancing koalas or is it my medicines

ако е от лекарствата :eek: значи и аз съм на същите :laugh:

top4e
03-05-2009, 10:16 PM
много са сладки коалките .Нещо ме хвана музикалната вълна и напълних фейса яко с музичка ма все е за хубави работи.Чак ме е срам.

Ама коалките направо ме вкараха в транс

Kosta Kitty
03-05-2009, 10:56 PM
mnogo qko si vyrtqt dupetata :P

Vivian D.M.
03-06-2009, 06:56 AM
Kosta,imam cast iron stove,otpishi go ot spisyka,shte ti go pratq po nqkoe vreme dnes,ama ne moga da ti kaja koga,zashtoto dnes mi e mnogo angajiran den i nqma da sym v nas i sega,dokato se opravqm,shte gledam da namerq 1 minuta :D

Plamsky- ti si moq idol v trade-a :D da ti dam malko i za men da sellnesh ;)

Mila,mi az imam bamboo i ne mi e ot ljubimite cvetq,osven da pomogna na Kobi..

Haide,priqten den na vsichki ot men,shte se vidim dovechera

plamsky
03-06-2009, 09:47 AM
Привет на всички - вече може да запретваме ръкави и да рифрешваме кутии здраво - има 3 нови мистериозни предмета -
ПИНГВИН играчка
ПАРФЮМ - унипет LOL
ЛАВА ЛАМПА РАКЕТА
вижте в новия блог на Pet Society http://blog.petsociety.com/

kraduma
03-06-2009, 10:21 AM
alo doburden my bulgarian is little if you add me ı will give you present

http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=1276641639&ref=profile

cau cauw

didi4ka
03-06-2009, 10:43 AM
Привет на всички - вече може да запретваме ръкави и да рифрешваме кутии здраво - има 3 нови мистериозни предмета -
ПИНГВИН играчка
ПАРФЮМ - унипет LOL
ЛАВА ЛАМПА РАКЕТА
вижте в новия блог на Pet Society http://blog.petsociety.com/

ooo Plamsky mersi...takmo gi tarsih snimkite da gi sloja v grupata :)

Kosta Kitty
03-06-2009, 11:09 AM
awww, mi az da si pliuq na koteshkite lapi i da refreshvam

Kosta Kitty
03-06-2009, 11:10 AM
Kosta,imam cast iron stove,otpishi go ot spisyka,shte ti go pratq po nqkoe vreme dnes,ama ne moga da ti kaja koga,zashtoto dnes mi e mnogo angajiran den i nqma da sym v nas i sega,dokato se opravqm,shte gledam da namerq 1 minuta :D

Plamsky- ti si moq idol v trade-a :D da ti dam malko i za men da sellnesh ;)

Mila,mi az imam bamboo i ne mi e ot ljubimite cvetq,osven da pomogna na Kobi..

Haide,priqten den na vsichki ot men,shte se vidim dovechera

Mersiiiiiiiiiiiiii, obicha te :love:

Kosta Kitty
03-06-2009, 11:12 AM
pingvincheto e strahotno

plamsky
03-06-2009, 12:08 PM
padna mi se raketata lampa.........

Kosta Kitty
03-06-2009, 01:06 PM
men oshte nishto, samo edno slonche si zadyrjah za podaryk na edna priqtelka

Kosta Kitty
03-06-2009, 01:22 PM
padna mi se pingvinche, vednaga go prodavam, posle shte mislq za sebe si

domenica2
03-06-2009, 01:33 PM
а ништо не ми се паѓа :/

немам ни слонче

inkata1988
03-06-2009, 01:44 PM
за какво продаваш пингвинчето? много е сладко! между другото искам да споделя нещо за кутиите, което може да знаете не за препращането, ами когато получиш подарък кутия и я отвориш веднага и нещото в нея не ти хареса, ако рефрешнеш достатъчно бързо и получиш подаръкът отново неотворен не го препращайте, защото подаръкът пак ще е различен и стажа мн по- бързо от 3000 ставаш с 6000 за нула време

inkata1988
03-06-2009, 01:51 PM
и кажете сега какво се търси най- много от старите ценни предмети?

domenica2
03-06-2009, 02:04 PM
стажа мн по- бързо от 3000 ставаш с 6000 за нула време

што ти значи ова :)

Kosta Kitty
03-06-2009, 02:04 PM
mersi za syveta, makar che mnogo ne go razbrah, za 1 lip go prodadoh i druga gmb

Kosta Kitty
03-06-2009, 02:06 PM
и кажете сега какво се търси най- много от старите ценни предмети?

mi az kakvoto tyrseh nai-mnogo si namerih, sega se nadqvam do 7mata staq da zapochna da sybiram Halloween items, che da si napravq Scary room

domenica2
03-06-2009, 02:09 PM
mi az kakvoto tyrseh nai-mnogo si namerih, sega se nadqvam do 7mata staq da zapochna da sybiram Halloween items, che da si napravq Scary room

јас мразам spooky ама за 7та соба сакам да си купам, мада се доста скапи

plamsky
03-06-2009, 03:55 PM
iskam Unipet perfume ama nyama - molya ako nyakoj ima v pove4e da me ima predvid. ne mi vyrvi s BMB........

Kosta Kitty
03-06-2009, 04:11 PM
ako namerq nqkoi shte ti pratq, az refreshvam osnovno gmb zasega

Kosta Kitty
03-06-2009, 04:11 PM
imam oshte 10 za otvarqne

MILA_MILA
03-06-2009, 04:53 PM
Добра среща!!!

И аз отварям кутии....ама само слонче за сега....искам новите неща!!!

Инката, знаем го номера с кутиите....ама наистина за какви 3000,6000 става въпрос???

MILA_MILA
03-06-2009, 04:59 PM
Каква е таа история, че вече не се дават пари за четкане и миене на петовете?!?!?!

Kosta Kitty
03-06-2009, 06:16 PM
Каква е таа история, че вече не се дават пари за четкане и миене на петовете?!?!?!

stiga be??? ne znam, az ne sym imal vreme da chetkam dnes, daje ne si napravih poseshteniqta vsichkite

plamsky
03-06-2009, 08:27 PM

Tazi istoriya e samata istina - pove4e ne moje da pe4elim moneti ot 4etkane i miene ako skalata e pylna..... Ve4e vsi4ki na4ini za pripe4elvane na extra pari izvun trade-a sa silno ograni4eni....ostava da ima6 50 priyateli i da pe4eli6 pone 1000-te moneti ot pose6tenija + 300 ot race..... No za pove4eto ot nas tova e ve4e dosadno, interesno e v na4aloto no za igra4i s po-dylyg staj ve4e ne predstavlyava interes da ska4a6 prepyatsviya vseki den v produljenie na meseci.....Dano izmislyat drugi na4ini za pe4elene na pari i da vnesat pove4e dinamika v igrata.....

Ne 4e me e yad mnogo na promenite koito stavat, po-skoro me goni apatiya...

top4e
03-07-2009, 01:31 PM
http://www.techmaniacs.net/file.php?a=preview&fid=642&key=0

Ко правите?

top4e
03-07-2009, 01:35 PM
Тотално ще стана фен на този гаден форум.По принуда :(

top4e
03-07-2009, 01:35 PM
И накрая ще си издействаме подфорум лека полека :)

Vivian D.M.
03-07-2009, 01:38 PM
top4e,tuk sym,nqma da te ostavqme q

Vivian D.M.
03-07-2009, 01:42 PM
top4e,,pratih ti nqkoi neshta,koito imam ot wishlista ti,ama vse pak mi kaji kakvo oshte iskash :)

top4e
03-07-2009, 01:44 PM
Ще те убия :))))Аз този лист искам да го махна ,но не става,нещо не ми дава да си променям подписа.
Аз исках по натам да ти пиша какво искам.
Много ти благодаря.Ама много!!!!

top4e
03-07-2009, 01:44 PM
Мила къде се изгуби?И тя получи лошо съобщение във ФБ

Vivian D.M.
03-07-2009, 01:46 PM
da :/ mai shte i pisha v profila,za da doide i tq tuk,mnogo gadno taka,az floodq tolkova mnogo,a nqmam problemi :/

top4e
03-07-2009, 01:51 PM
Аз понеже не пиша само в съобщенията там,ми и във всички игри имам по 1000 коментара,и песни качвам и ги коментирам и явно се събира.Не знам?!

Vivian D.M.
03-07-2009, 01:55 PM
dam,ot tova e,az pisha samo tam i nikyde drugade

didi4ka
03-07-2009, 01:57 PM
и аз съм туккк...не съм чела какво сте писали в ФБ...само видях че Таня търси нещо ама не дочетох...та какво търсиш???

Vivian D.M.
03-07-2009, 01:58 PM
2 parfuma,2 slona,koshcheta malkite i rocket lampi i pingvini,nali sym pjushkin :D

Vivian D.M.
03-07-2009, 01:59 PM
padnaha mi se 2 slona otkakto si govorim tuk,ta pochti sym gotova s tqh :)

top4e
03-07-2009, 02:01 PM
Леле,ходих при Васил и останах с отворена уста :) :) Има уникален склад-за цяла рота петове :) :) :)

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:02 PM
kakvo ima v sklada :D

top4e
03-07-2009, 02:02 PM
И аз ще си търся парфюмчИИИИ скоро време :) :) :)

didi4ka
03-07-2009, 02:03 PM
ааа ок...аз имам слон да ти пратя :) намерих още един вчера...а и ти го дължа за паяжинката, че нали ми го върна :) еи сега пращам

top4e
03-07-2009, 02:03 PM
Таничка отиди и виж направо....Твоя също е пълен,но не се виждат много от нещата.По хаотично е при теб :) А той е подреден като в казарма :) :) :)

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:05 PM
didi4ka,nishto ne mi dyljish mila,prosto kazvai kakvoto si tyrsish da pomagam. sega shte go navestq mrysnika vasil

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:06 PM
za nqkoi neshta me bie po pljushkinstvo,osobeno squitita i valentinski lampi i t.n.,az nqmam tolkova :D

didi4ka
03-07-2009, 02:08 PM
аз си търся някои да ми купи златото от мишоците, че Васил днес ми прати бая и искам да го обърна в ПС итеми....ама никои не намирамммм, а и нещо ме е страх да пусна тема че не знам как да се оправя с тия трейд рекуести...голямо пате съм... :(

top4e
03-07-2009, 02:10 PM
Аз обаче веднага преоблякох малката Ника.Мерси Таничка.

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:10 PM
аз си търся някои да ми купи златото от мишоците, че Васил днес ми прати бая и искам да го обърна в ПС итеми....ама никои не намирамммм, а и нещо ме е страх да пусна тема че не знам как да се оправя с тия трейд рекуести...голямо пате съм... :(

ne se pritesnqvai,izobshto ne e trudno,problema e s tarrifa na mh po princip,da go izchislish.

obache iskam da ti kaja,che otkakto fixnaha i poslednite nachenki na moshenichestvo zabelqzvam,che nikoi ne prodava i ako prodava iska otkacheni ceni po 50-100 K za premet,a tova e adski mnogo pri polojenie ,che maksimuma skypo beshe 6 K.... 15K da e,pak biva,ama po 45-50-100 e ujasno mnogo

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:11 PM
top4e,nqma za kakvo,az sym ti mnogo mnogo zadyljena. Sega mi se padna love lava lamp,ama q mahnah :D

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:12 PM
zdraveite, kak ste dnes, az sled malko mai shte hodq da spq, a imam oshte kutii neotvarqni ot vchera...

top4e
Мамун и той да не види нещо от батко си Васил :) :) :) :) :) НО не може да го настигне :)

Vivian D.M.
Kosta,zdrasti,kakvo e tova spane po nikoe vreme :P

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:13 PM
Kosta,zdrasti,kakvo e tova spane po nikoe vreme :P

mi bolen sym oshte, edvam gledam ot tiq lekarstva i chaiove, v ponedelnik shte hodq da si snimam pak drobovete, che ne otiva na dobre moqta

top4e
03-07-2009, 02:14 PM
Здрасти Коста!Аз не мога да разбера-ти наведнъж по много кутии ли купуваш?Или ти плащат в тях?

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:16 PM
dano skoro se opravish,az redovno boleduvah ot bronhit,hronichen mi e i znam kak e :/

dnes e denq na slona,pak mi se padna,mai ne gi tyrsq veche :D

teoasp
03-07-2009, 02:17 PM
hi na vsichki

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:18 PM
zdrasti Tedi,kak si :)

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:18 PM
Здрасти Коста!Аз не мога да разбера-ти наведнъж по много кутии ли купуваш?Или ти плащат в тях?

prieh golqmo plashtane v tqh vchera

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:19 PM
zdrati, Tedi :D

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:20 PM
dano skoro se opravish,az redovno boleduvah ot bronhit,hronichen mi e i znam kak e :/

dnes e denq na slona,pak mi se padna,mai ne gi tyrsq veche :D

mnogo ti sychuvstvam, az rqdko boleduvam, no ot mnooogo vreme nasam ne sym bil taka zle tolkova dylgo

teoasp
03-07-2009, 02:20 PM
dobre sum kakvo novo iz PS, ot dosta vreme ne sum igrala :) ima li novi neshta iz kutiite?

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:21 PM
dobre sum kakvo novo iz PS, ot dosta vreme ne sum igrala :) ima li novi neshta iz kutiite?

imaaaa, pingvinche i slonche i drugi razni :)

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:26 PM
oo,az sym ujasno bolnava,imam hronichen bronhit,mnogo tejka forma na sinuzit,zloqdstvo,stomashni problemi :D az zatova zimata mnogo ne izlizam,che ako se razboleq i mnogo tejko go karam

top4e
03-07-2009, 02:26 PM
Много ме ядоса днес магазинерката и като полудях....Изпотроших половината магазин.Изпобутах всичко на земятя...
Сега ме глобиха с общественно полезен труд-да събирам боклуците в парка.Ма все се блъскам в дърветата като се наведЪ за боклек мама му стара.
Имам документирано мойто буйство :) :) :)

http://prikachi.com/files/647454Q.png

Vivian D.M.
03-07-2009, 02:28 PM
golqma borba e bilo v shopa :D

Kosta Kitty
03-07-2009, 02:30 PM
Много ме ядоса днес магазинерката и като полудях....Изпотроших половината магазин.Изпобутах всичко на земятя...
Сега ме глобиха с общественно полезен труд-да събирам боклуците в парка.Ма все се блъскам в дърветата като се наведЪ за боклек мама му стара.
Имам документирано мойто буйство :) :) :)

http://prikachi.com/files/647454Q.png

OMG, topche, pone nqkoq cherna dreshka za men ne otkradna li :D ;):whistle::love::eek::D

didi4ka
03-07-2009, 02:35 PM
хахахаххахаха...това беше мн готино :)

top4e
03-07-2009, 02:56 PM
Коста откраднах много неща ,но ме задържаха ченгетата и ......

Kosta Kitty
03-07-2009, 03:01 PM
Коста откраднах много неща ,но ме задържаха ченгетата и ......

razbiram, samo dano ne sa te pratili v zooparka a chsitish za jivotnite

frostyria
03-07-2009, 04:36 PM
Току-що забелязах, че като цъкна toggle quality, пингвинчетата изглеждат много нещастни :Р

Kosta Kitty
03-07-2009, 05:45 PM
az nqmam pingvincheta sega, nito pari- zashtoto trqbvashe da kupuvam razni gmb, bmb za trade-a, no pyk napravih strahotna sdelka, prodadoh gi za fan, spooky fishbowl i spooky lava lamp

Nasya90
03-07-2009, 05:58 PM
Здравейте ... Коста завиждам ти ... От 2 седмици ги търся тез spooky fishbowl и spooky lava lamp ивсе нямам късмет ;(

domenica2
03-07-2009, 06:51 PM
Јас сум БАНКРОТ :)

а за колко одат spooky fishbowl и spooky lava lamp?

Kosta Kitty
03-07-2009, 06:59 PM
az i ghost lamp namerih- neq malko po-skypichko, no pak si struvashe

MILA_MILA
03-07-2009, 07:03 PM
Добра среща!

Аз днеска ходих на мини луна парк с моя и той стреля с пистолет по едни мишени и ми спечели Джинджер мен!!! Хехехехехехех!!!

Коста верно за какво купи спуки нещата и аз не разбрах нещо?!?!?

Абе Александра съвсем ни заряза тука!! НИКАКВА я няма!!!!

MILA_MILA
03-07-2009, 07:04 PM
Таня верно ли толкова скъпо вървят ПС нещата?!?!? Лелелелел ужас.... :(

MILA_MILA
03-07-2009, 07:05 PM
Your friend Mamun Mamunski started a hunt for you. You have successfully trapped an Electric ghost. The reward for this ghost is 277 £ and 63 experience points.

Баахаххахахахаха Мамун Мамунски хахаххаа

Kosta Kitty
03-07-2009, 07:06 PM
mi gore dolu pingvinche+ rocket lamp+ 4 do 8gmb za item, no spored men si struvashe

frostyria
03-07-2009, 07:06 PM
az nqmam pingvincheta sega, nito pari- zashtoto trqbvashe da kupuvam razni gmb, bmb za trade-a, no pyk napravih strahotna sdelka, prodadoh gi za fan, spooky fishbowl i spooky lava lamp

То и аз нямам, но ги видях при съседите :d Имам само лампата-ракета и парфюма. Поздравления за сделката :)

MILA_MILA
03-07-2009, 07:10 PM
Еми струва ми се доста добре Коста!

Аз още нямам нито едно от новите неща!!! http://s4.rimg.info/92e7a238ad793a58610d198b8d38c3b1.gif (http://en.smiles.26l.com/smile.52062.html)

Kosta Kitty
03-07-2009, 07:11 PM
18 chasa refresh, darling :D

domenica2
03-07-2009, 07:15 PM
Јас од рефреш добив тоа у gmb ама со тие од 200 ич не ми оди, немам ни парфем ни кантичка

MILA_MILA
03-07-2009, 07:46 PM
Ееееее намерих парфюм!!! Да не повярва човек!!!!!! Хахах!! Чудо!!

Таня искаш ли го???

MILA_MILA
03-07-2009, 09:06 PM
Абе.....едно е сигурно! Тоа рефреш тотално ше ми изпие мозъка!!!

Доменика какво е това 'кантичка'??? Ххихихи! Bin ли???

Vivian D.M.
03-07-2009, 09:10 PM
Tuk sym,tova MH ne si mi dava gifta,iskam si giiiiiii

Vivian D.M.
03-07-2009, 09:11 PM
Kosta,mnogo qki sdelki,za 4-8 gmb e napravo super cena

plamsky
03-07-2009, 09:23 PM
рифреша и на мен ми разглоби кратуната, и ръката ме заболя да кликам, пробвах да рифрешвам по 3 кутии едновременно, и разноглед станах.....но изкопах парфюма унипетски.....искам ракети лампи, ама ве4е о4ите ми са като Swirl goggles :)

plamsky
03-07-2009, 09:26 PM
във форумите този парфюм се трейдва за баснословни цени 2-3 джукс масово, но и редки айтъми - една тъпанарка от Германия си даде черната котка за този парфюм.....каква психоза само

top4e
03-07-2009, 10:02 PM
http://yoocards.com/data/media/8/8mart19.gif
http://4.bp.blogspot.com/_XrHOXdacolw/Re5rj2JARSI/AAAAAAAAAsA/GKmj_gIRwkU/s400/flowers03-06_12.jpg
http://prikachi.com/users/tishy/27d.jpg

За вас сладурани :o :o :o
http://www.virginmedia.com/images/alcohol.jpg

ZaknazaaR
03-07-2009, 10:18 PM
Честит празник, дами :)

MILA_MILA
03-07-2009, 10:19 PM
Подаръците ми са супер бри и:

Birthday Cake Base ( 175 power )
Power Type: Physical
Power Bonus: 11%
Attraction Bonus: 5%
Luck: n/a
Cheese Effect: No Effect

Party Hat ( x1 )
When placed onto a DeathBot, this party hat spices things up!

Изобщо не знам за кво са?!?!? Да пробвам ли тази база в МакДъган???

MILA_MILA
03-07-2009, 10:20 PM
Мдаааа честит 8 марттттттт!!!

MILA_MILA
03-07-2009, 10:23 PM
Тая база май е слаба работа,а?

plamsky
03-07-2009, 10:24 PM
Честит празник !

MILA_MILA
03-07-2009, 10:28 PM
Пламски, как така по 2,3 кутии на веднъж???

plamsky
03-07-2009, 10:35 PM
ami s jena mi si podaryavame po 3 kutii za da uveli4im 6ansa za namirane na ne6to, za6toto mi se draifa ot reloadvane - polu4avam 3 podaruka, unwrapvam, otvaryam, vijdam porednite bokluci, reloadvam, i posle da re4em v 2 ot 3 te kutii mi se pada slon4e, raketa lampa i bokluk...........save-vam igrata i se uspokoyavam :)

plamsky
03-07-2009, 10:37 PM
pravi mi vpe4atlenie 4e taka po-lesno namiram predmetite, otkolkoto da e samo 1 kutiya

MILA_MILA
03-07-2009, 10:38 PM
Брех! И така става зна§и!! Като полуиш повече от един наведнъж!!!! не съм пробвала!!!

plamsky
03-07-2009, 10:43 PM
ох, досега си чатих с 1 гъркиня която ми е в пет съсаяти френд листа и споделих каква лудница е във форума и как заради някакъв си унипет от синя кутия хората си дават черните котки и тя ми каза, че в Гръцкия треид форум това е съвсем обичайно - тя се сдобила с роял кабинет срещу нейното слонче......... яд ме е, че не разбирам гръцки да проследявам как върви гръцката търговия:)

plamsky
03-07-2009, 10:46 PM
Брех! И така става зна§и!! Като полуиш повече от един наведнъж!!!! не съм пробвала!!!

става и според мен така по-лесно ти идват айтъмите, просто нямам нерви да чакам рилоуд само за 1 кутия с панделка или гащи, а като са три се падат по скъпи предмети, понъакога и по два реър айтъм от 3 кутии....
но очите ми наистина стават на swirl googles.....

plamsky
03-07-2009, 10:51 PM
Mila, kak taka mi izliza6 offline a puk si online tuk v thread-a? prosveti me molya te, struva mi se polezno :)

MILA_MILA
03-07-2009, 10:52 PM
Ами аз в на§алото търгувах в френския и италиянския форуми, беше по/евтино ама после ми се стори,че поскъпна и спрях да се занимавам....пък и напоследък само продавах!!! За гръцкия...не знам...

Сега ще пробвам с пове§е кутии!!!

MILA_MILA
03-07-2009, 10:53 PM
Ми....де да знам! Бърникала съм из опциите ама не се сещам!!! сега ще разгледам да видя дали ще се сетя....

MILA_MILA
03-07-2009, 10:55 PM
Edit options - use invisible mode

plamsky
03-07-2009, 10:57 PM
da ne bi da e invisible mode - samo 4e taka kazvat 4e samo ne se poyavyavash v currently active users, a ne 4e si offline

plamsky
03-07-2009, 10:58 PM
aaa ok, zna4i e tva, merci!

MILA_MILA
03-07-2009, 10:59 PM
Ами не виждам друга възможност?!?!

plamsky
03-07-2009, 11:02 PM
sega da vidya invisible li sym

plamsky
03-07-2009, 11:03 PM
v kafyavo li vijdash 4ove4eto pod imeto mi ili v sivo? Tvoeto go vijdam kafyavo

plamsky
03-07-2009, 11:05 PM
uspeh s pove4eto kutii!!!!!! az pove4e ot 2 4asa na den ne moga da refreshvam, zapo4vam da si govorya sam :)))))

plamsky
03-07-2009, 11:10 PM
ha, sega razbiram 4e PetSociety ve4e e i v MySpace

MILA_MILA
03-07-2009, 11:13 PM
Сега те виждам оффлайн!!!

Ми и аз сега разбирам!!! И в май спейс лелеле!!!

MILA_MILA
03-07-2009, 11:13 PM
Тоест кафяво хеххе!!

MILA_MILA
03-07-2009, 11:15 PM
Ох на мен ми омръзна ве§е....пак нищо не ми се пада!!!! Утре ще продължа пффффф

plamsky
03-07-2009, 11:31 PM
porazgledah magazinite v MySpace - v Luxury prodavat v Launch collection cast iron stove, karate uniform, toaster coffee maker piggy jello na ceni ot sorta na 300 i 600 moneti.....may ne moje da se turguva mejdu myspace i facebook oba4e

plamsky
03-07-2009, 11:33 PM
ama kato sym na nivo learner s 600 moneti i tva ne moga da si pozvolya LOL

MILA_MILA
03-07-2009, 11:34 PM
Абе ....и аз това тъкмо гледам!!! Пфффффф аз тоя май спейс съм рег/ната но не го използвам!!!!

plamsky
03-07-2009, 11:37 PM
hi hih ih, koyto obi4a starite items da zapovyada ot beginner level v My Space - Mirror struva 550 moneti, potrterta na kmeta - 300..... cast iron 600...... i bez jukes a samo s pose6teniya i races moje da se sdobie6 s rares hahahaha

MILA_MILA
03-07-2009, 11:38 PM
Абе ти мани майтап......ама аз ей СЕГА отивам в май спейс да си правя пет!!!!! Просто неверо я т н ооооо

MILA_MILA
03-07-2009, 11:39 PM
Интересно,а? Ве§е няма....хакове...но...

plamsky
03-07-2009, 11:41 PM
moje cyalayta BG grupa da se preselime i v My Space 4e da sme s pone 50 priyatel4eta i lesno da sybirame pari za rares - sega sym sam i nyama otkyde da spe4elya i stotinka, otivam na races da si kupya ne6to LOL......tva ve4e grani4i s ludostta

plamsky
03-07-2009, 11:41 PM
Mila - tam sym Smirnoff da znae6 - jaide otivay i pravi pet 4e da se dobavim i da spe4elim po 20 moneti ot visits LOL

MILA_MILA
03-07-2009, 11:44 PM
Ама как ще става прехвърлянето на нещата?????

plamsky
03-07-2009, 11:44 PM
Mila, v MySpace sum pak sum Plamsky, pet-a e Smirnoff (za sega) kupih si cast iron za 660, otivam da ti4am :))))))

MILA_MILA
03-07-2009, 11:45 PM
Как ще спе§еля нещо в Май спейс и после истинския ми пет да го има!!! Бахахаххаха!!! Лелелел! СМЕХ!!!

plamsky
03-07-2009, 11:45 PM
ami ne znam........4udya se i az......trybva da probvame da si izturguvame pomejdu si naprimer cast iron za jello i piggy i da vidim stava li

plamsky
03-07-2009, 11:47 PM
ama ne te trade forumite za MySpace i fb SA RAZLI4NI...